rolex
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Januar 19, 2008, 06:34:17 am » |
Citat
|
super ,ubih se trazeci i nista 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
i300
|
|
|
|
rolex
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Januar 20, 2008, 07:50:29 pm » |
Citat
|
Ima li sta od tog i300xxEK3 ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
i300
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Januar 22, 2008, 04:03:58 am » |
Citat
|
Ima li sta od tog i300xxEK3 ?
Sorry, fajl je zarazen tako da nema nista od toga, jedino da potrazim na mrezi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Mart 27, 2008, 02:09:51 pm » |
Citat
|
jel mi netko moze reci kako se koristi VITO remote control, ako je netko koristio. Instalirao sam ga par puta i nijednom ga nije pokrenuo, telefon strokne i kratko piše loading ali poslije toga ništa, dali je to u redu ili da tražim negdje drugo program a probo sam ih sa nekoliko stranica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Mart 28, 2008, 12:45:17 am » |
Citat
|
jel mi netko moze reci kako se koristi VITO remote control, ako je netko koristio. Instalirao sam ga par puta i nijednom ga nije pokrenuo, telefon strokne i kratko piše loading ali poslije toga ništa, dali je to u redu ili da tražim negdje drugo program a probo sam ih sa nekoliko stranica
Ta verzija programa koju si skinuo sigurno nije za WM2003se. Ja u tu svrhu koristim samsung-ov remote control.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Mart 28, 2008, 09:25:07 am » |
Citat
|
jel mi netko moze reci kako se koristi VITO remote control, ako je netko koristio. Instalirao sam ga par puta i nijednom ga nije pokrenuo, telefon strokne i kratko piše loading ali poslije toga ništa, dali je to u redu ili da tražim negdje drugo program a probo sam ih sa nekoliko stranica Ta verzija programa koju si skinuo sigurno nije za WM2003se. Ja u tu svrhu koristim samsung-ov remote control. I ja sam pretpostavio ali fino je naveden za i300, al nema veze. Nemam izbora pa koristim samsungov ali mi slabo ima opcija i tv-ova. Jedino valja sto se moze sa daljinskog druge televizije ili neke hi-fi opreme preuzeti frekfencija i koristiti tako da sam stavio na poslu od tv-a i od klima da nemoram tražiti jer žohari vazda negdje nosaju daljince pa nevraćaju. zanima me moze li se navedeni program nadograditi. Volio bih ako bi mogli preko maila ili msn-na da mi odgovoriš, budući da imaš iskustva sa ovim mob. zanima me koje sve mogućnosti imam na mob. pa zato ako moze na msn ili mail. Pozdrav majk, hvala na odgovoru. mail j.jelcic@hotmail.com malo me ovaj forum nervira, nisam naviko
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Mart 28, 2008, 07:19:27 pm » |
Citat
|
Samsung poseduje i WM5, verovatno je program testiran na njemu. Mogucnosti su velike, neznam konkretno sta te zanima, nesto sto ja najcesce koristim je kao flashdisk (prenosivi disk).
Sta te nervira na forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Mart 30, 2008, 12:36:17 pm » |
Citat
|
nije da me nervira nego nisam navikao na forume pa se malo teže snalazim, a lakše mi je preko maila ili masengera nekog. A kako kao prenosivi disc, meni je prijenos podataka tako spor ili nešto treba namjestiti a ja neznam, prebacivao sam cca 500Mb i trbalo mi je oko sat vremena Nego momci da vas pitam dal ima netko da mi kaže koji zanimljiv program za i300 i gdje ga skinuti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Mart 31, 2008, 01:09:34 am » |
Citat
|
jell si stavio u setting mass storage mode ili active sync ako si stavio ovo drugo nije ni cudo sto je sporo islo :)
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Mart 31, 2008, 01:11:12 am govno »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Mart 31, 2008, 03:03:05 am » |
Citat
|
storage mode Pretvara telefon u prenosivi disk, u tom modu mozes koristiti samo hdd za spajanje preko kompa i brzina prenosa podataka je znatno veca. I nisu potrebni nikakvi drajveri odnosno ac.
Active sync Ovaj mod omogucava sihronizaciju podataka sa desktop racunarom. U ovom modu vidljiv je i hdd i kartica i storage (memorija telefona) ali je prenos podataka veoma mali (u ovom modu brzina se krece oko 100kb dok kod storagemoda brzina prelazi 1MB u sec)
Ova podesavanja mozes naci u settings => USB Mode.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Mart 31, 2008, 01:14:37 pm » |
Citat
|
hvala momci na svemu. Kako cu ja instalirati java appliucation, to jeste jar i jad igru. Skinuo sam ih na mob.. i tamo stoje ne može mob nikako da ih otvori. I nitko mi još nije odgovorio dali netko ima na svom neki zanimljkiv program ili igricu i gdje da se skine
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Mart 31, 2008, 08:28:29 pm » |
Citat
|
Za instalaciju jave ima jedan program pod nazivom i300install on omogucava instalaciju sa memorije i koristi njegov emulator za javu. Potrazicu, imao sam ga negde na hdd ali neznam gde, cim nadem postavljam.
Inace sto bi koristio javu kada imas sve to za wm i jos mnogo vise.
Ako ti nesto treba samo kazi i postavicu, bilo da je program, igra ili nesto drugo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #27 poslato: April 01, 2008, 12:30:03 pm » |
Citat
|
hvala ti brate. problem je u tome sta neznam kojih programa ima za ovaj mob. Jel ti neke koristiš da su zanimljivi ili imas li mi predložit što. Ja samo koristim remote a volio bi i da je on malo bolji, ovaj samsungov ima slabo opcija. BILO STO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #28 poslato: April 01, 2008, 08:51:50 pm » |
Citat
|
Meni samsungov vrsi posao, samsung TV radi na vecini asijskih televizora.
Evo programa koje ja imam instalirane:- Binarys Task Menager i Smart Explorer
- gCalculator
- Real Player ali ga ne koristim jer TCPMP otvara sve fajlove
- RJV SoundRecorder
- RJV ToneSetter
- RKeyen
- TCPMP
- Thermo (meri temperaturu cpu-a
- Total Commander
- WordPad
- Regedit
A ovo od igara:- Alien Pinbal
- Fast Future Race
- High Seas
- Rally Pro Contest (symbian igra)
- Virtual Pool Mobile
- City Stage
- Midtown Madnes 3
- Call of Duty 2 (mada je malo tezi za igranje)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
no6
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #29 poslato: April 02, 2008, 09:27:08 am » |
Citat
|
nisam rekao da je loš, naprotiv, dobar je ali ima slabo opcija i televizija. samo četiri tv-a i nema brojčanik u mene. a sve ostalo moram ručno unijeti. Čak sam uzeo kodove da mogu klime na poslu regulirati, što mi olakšava pravo posao. DA nije u mene ovo neka trail verzija, demo pa da nema ovih opcija, neznam kojih ima u tebe. I de mi malo opiši ove neke programe, koja im je svrha, npr. -Binarys Task Menager i Smart Explorer -RJV ToneSetter -RKeyen -TCPMP -Total Commander -Regedit
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|