Stranice: [1]   Idi dole
Autor Tema: Mio p360 - pitanja, odgovori, komentari, test  (Pročitano 1434 puta)
M@jk!
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

kg-tuners@hotmail.co.uk
Pogledaj profil WWW E-mail
« poslato: Novembar 30, 2008, 04:34:36 am »
Odgovori sa citatomCitat

U ovoj temi mozete postaviti pitanja u vezi p360 mio uredjaja,
Sačuvana

gorance5
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: Novembar 30, 2008, 07:43:46 am »
Odgovori sa citatomCitat

Imam od juce mio p360 i posto se bavim muzikom ubacio sam u njega oko 2500 tekstova u txt formatu otvara ih solidno u total commanderu ali kad treba da zatvorim tekst to traje 30 min.a i ranije sam koristio pc pocket hp rx1950 i radio je extra ali sam hteo ovaj da kupim i zbog gps-a koji naravno ne radi ili ja ne znam kako da ga aktiviram takodje zato molim za pomoc help help help hvala unapred
Sačuvana

gorance5
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: Novembar 30, 2008, 08:03:21 am »
Odgovori sa citatomCitat

Znaci najpre bih voleo da ga flesujem ili formatiram ako je to ikako moguce provalio sam kako se ulazi u bios ali nema ta opcija tamo
Sačuvana

M@jk!
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

kg-tuners@hotmail.co.uk
« Odgovor #3 poslato: Novembar 30, 2008, 10:11:35 pm »
Odgovori sa citatomCitat

- Za pregled textualnih fajlova ja koristim notepad i wordpad (mozes ih skinuti sa naseg portala link), word pad je vise za progamere zato sto poseduje listu tagova. Trenutno mi nije tu moj mio uredjaj ali cinimi se da se tekstualni fajlovi mogu otvoriti i pomocu ofica koji si dobio uz uredjaj.

- Za flesovanjem nema potrebe, dovoljan je i master reset, evo i upustva:
  • Iskljuciti uredjaj.
  • Istovremeno drzite na dole (dzoistik) i postavite gamp na on (odnosno ukljucite uredjaj).
  • Sacekajte nekoliko minuta i pojavice se na ekranu osnovna podesavanja, samo pratite upustva, dva tri koraka i to je to.
  • Upozorenje, svi fajlovi koji se nalaze u storage se brisu, kao i instalirani programi, kontakti, poruke ...
Sačuvana

M@jk!
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

kg-tuners@hotmail.co.uk
« Odgovor #4 poslato: Novembar 30, 2008, 10:17:47 pm »
Odgovori sa citatomCitat

Sto se tice navigacije, u opisu uredjaja stoji da ima GPS prijemnik ali ne stoji da dolazi i prateci softver  .

Ja koristim MioMap verzije tri, i prezadovoljan sam. Ima skoro sve gradove srbije kao i sela.

Program mozete skinuti sa ovog linka .

Nakon downloada raspakujte i iskopirajte sadrzaj na vasem uredjaju, sada otvorite direktorijum gde ste iskopirali preko uredjaja i pokrenite setup, posle nekoliko kratkih koraka program je instaliran i mozete ga pokrenuti.
(Upozorenje, folder koji ste kopirali mora da ostane tu gde ste ga iskopirali, inace nece raditi)

Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
OdgovorPošalji ovu temuŠtampaj

Prebaci se na: